Novi izdelki – mojepivo.si
Pozdravljeni dragi kupci, Z veseljem vas obveščamo, da smo prejeli novo pošiljko izdelkov za pivovarstvo. Kaj je novega? Na voljo so kompleti vrelnikov z več
Pozdravljeni dragi kupci, Z veseljem vas obveščamo, da smo prejeli novo pošiljko izdelkov za pivovarstvo. Kaj je novega? Na voljo so kompleti vrelnikov z več
Spoštovani kupci, poslovni partnerji in prijatelji! Želimo vam vesele božične praznike ter veliko poslovnih uspehov v letu 2013!
Veseli december je tu in zato smo vam pripravili akcijo v decembru: Hmelj CHALLENGER Hmelj HALLERTAU MAGNUM Tesnilo vrelna vehe Vrelna veha Coopers – Sladni
Velikokrat se sprašujemo kdaj je konec alkoholnega vretja. Poznamo štiri razloge so za prenehanje delovanja kvasovk: ko jim zmanjka kisika, ko jim zmanjka hrane, ko
Pri pripravi piva uporabljamo za dvig specifične mase različne vrste sladkorjev. Najpogostejši so : Dekstroza oz. d-glukoza, ki je enostaven sladkor oz. ogljikov hidrat –
Odlično pšenično pivo. Seveda za prave ljubitelje posebnih piv. tip postopka: kombinacija hmeljiranega (ME) in nehmeljanega tekoči sladni ekstrakt (LME) Datum:15/10/2012 Začetna količina: 23 l
tip postopka: iz nehmeljan tekoči sladni ekstrakt (LME) Datum:30/9/2012 Začetna količina: 22,3 l Končna količina: 18,9 l. Pivovarnar: dk Čas kuhanja: 60 min Oprema: Lonec
V ponudbi imamo kvasovke pod blagovnim imenom Fermentis, katerih namen je izdelava različnih piv: Ime Namen Stili piv Temperatura delovanja Dokument safLAGER W 34/70 za
tip postopka: iz nehmeljan tekoči sladni ekstrakt (LME) Datum: 26/9/2012 Začetna količina: 14,5 l Končna količina: 12 l. Pivovarnar: dk Čas kuhanja: 60 min Oprema:
Hmelj je večletna dvodomna rastlina vzpenjalka, ki jo gojijo predvsem zaradi storžkov, iz katerih se pripravlja začimbo za pivo. Hmelj (latinskim imenom Humulus lupulus) je