Voščilo 2013
Spoštovani kupci, poslovni partnerji in prijatelji! Želimo vam vesele božične praznike ter veliko poslovnih uspehov v letu 2013!
Spoštovani kupci, poslovni partnerji in prijatelji! Želimo vam vesele božične praznike ter veliko poslovnih uspehov v letu 2013!
Veseli december je tu in zato smo vam pripravili akcijo v decembru: Hmelj CHALLENGER Hmelj HALLERTAU MAGNUM Tesnilo vrelna vehe
Velikokrat se sprašujemo kdaj je konec alkoholnega vretja. Poznamo štiri razloge so za prenehanje delovanja kvasovk: ko jim zmanjka kisika,
Pri pripravi piva uporabljamo za dvig specifične mase različne vrste sladkorjev. Najpogostejši so : Dekstroza oz. d-glukoza, ki je enostaven
Odlično pšenično pivo. Seveda za prave ljubitelje posebnih piv. tip postopka: kombinacija hmeljiranega (ME) in nehmeljanega tekoči sladni ekstrakt (LME)
tip postopka: iz nehmeljan tekoči sladni ekstrakt (LME) Datum:30/9/2012 Začetna količina: 22,3 l Končna količina: 18,9 l. Pivovarnar: dk Čas
V ponudbi imamo kvasovke pod blagovnim imenom Fermentis, katerih namen je izdelava različnih piv: Ime Namen Stili piv Temperatura delovanja
tip postopka: iz nehmeljan tekoči sladni ekstrakt (LME) Datum: 26/9/2012 Začetna količina: 14,5 l Končna količina: 12 l. Pivovarnar: dk
Hmelj je večletna dvodomna rastlina vzpenjalka, ki jo gojijo predvsem zaradi storžkov, iz katerih se pripravlja začimbo za pivo. Hmelj
V uporabi sta dve lestvici grenkobe (grenčine) piva in sicer IBU (angl. International Bitterness Units) ter EBU (angl. European Bitterness
mojepivo-ag-0492-20240909
mojepivo-bg-0491-20240902
mojepivo-bg-0490-20240826
mojepivo-ag-0489-20240819