
Novi strani
Objavili smo dve novi strani za lažje začetke pri domačem varjenja piv. Napake – najpogostejše napake Rešitve – posebne rešitve za izboljšave (cold crash, Ph

Objavili smo dve novi strani za lažje začetke pri domačem varjenja piv. Napake – najpogostejše napake Rešitve – posebne rešitve za izboljšave (cold crash, Ph

Hmelj (tudi imenovan zeleno zlato) je nam dosegljiv v različnih oblikah. Seveda pa se na tem področju vsako leto prilagajajo cene kot na borzi (le

Vsak domači pivovar si želi naredi bistro pivo. Vzroki za motnost/nebistrost so tanini, beljakovine in kvas. Tanini so naravni in prihajajo iz luščin slada, beljakovine
Obnovili smo spletne strani www.pivovarnar.si. Sedaj so te strani ‘urejene’ in prijazne mobilnikom (Responsive). Vedno več bo začetnih oziroma izhodiščnih All Grain receptov, ki jih
Priporočamo …. https://www.youtube.com/watch?v=F5GF3B21jp8
Na tej povezavi se nahaja Dnevnik varjenja piva (za celoviti ekstrat oz. za vrelni del)

Lallemand je kanadsko zasebno podjetje katerega je specializacijs razvoj, proizvodnjain trženje kvasov in bakterij. Družba ima v svoji vsto družbin najbolj zanimiva za nas
All grain recept : MPPA – MP Pumpkin Ale 20l. – Bučkino pivo Recept MP PA Volumen 20,00 litrov Volume 5,28 US gal. Opis
All grain recept : MPES – MP English Stout 20l. Recept MP ES Volumen 20,00 litrov Volume 5,28 US gal. Opis English stout. Lahek